Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével beleegyezel, hogy számítógépeden / mobil eszközödön cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a saját böngésződben tudod módosítani. Elfogadom
Termékek Menü
0

New Chapter Cinnamon Force fahéj kivonatot tartalmazó ÚJ VEGA kapszula (vércukor szint normalizálásra) 60db

New Chapter Cinnamon Force fahéj kivonatot tartalmazó ÚJ VEGA kapszula (vércukor szint normalizálásra) 60db Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
16.490 Ft (12.984 Ft + ÁFA)
Gyártó/Forgalmazó:
Cikkszám: 727783900418
Elérhetőség: Rendelhető (2 munkanap)
Egységár: 275 Ft/db
Szerezhető HappyPontok: 83
Várható szállítás: 2017. október 23.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

A fahéj kivonat az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát egyensúlyának fenntartásához, az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez!

A fahéj története végigkíséri az emberiség történetét. A legkorábbi gyógyfüves feljegyzések már említést tesznek róla 5000 évvel ezelőtt, mint fontos egészségügyi hatásokkal rendelkező fűszernövényről. A két legfontosabb faját, a verumotés azaromaticumot kincsként kezelték, értékük meghaladta az arany értékét. A fűszerkereskedők titokban tartották az útvonalakat a fahéj ősi hazája, Burma és Ceylon felé. Vasco de Gama és Kolombusz utazásait is egy új fahéj útvonal megtalálása inspirálta, háborúkat vívtak és kontinenseket fedeztek fel a fűszer iránti lázas kutatás közben.

Mintegy 300 éven át harcoltak egymással portugálok, franciák és angolok a fahéj kereskedelmi monopóliumának megszerzéséért. Valóságos fűszerháború dúlt, amely emberáldozatokat is követelt. A Fűszer-szigetekről 1522-ben Magellán hajóiból csak egy tért vissza, ám több száz mázsa fűszerrel megrakodva.

A héberek, görögök és rómaiak a fahéjat fűszernek, illatszernek és gyógyszernek /emésztési zavarokra esetén/ egyaránt használták, míg az egyiptomiak balzsamokba keverték bele. A keresztes lovagok szerelmi bájitalt készítettek belőle, a XII. században pedig Hildegard von Bingen már homloküreg-gyulladásra, megfázásra és náthára javasolta. A XVII. században Európában ismét csak a konyhában alkalmazták. Gyógyító képességeit a XIX. században fedezték fel újra, gyomor- és méhbántalmakra használták.
Napjaink kutatói fehér köpenyt viselnek és a tudomány felfedezetlen vizein utaznak mialatt őket is a fahéj inspirálja. Amikor ezen ősi fűszer aktivitását vizsgálták, egy új földrész felfedezésének érzését élték át, amikor kirajzolódott számukra a fahéj anyagcserére gyakorolt hatása. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) és más előkelő kutatóintézetek vizsgálatai feltárták a fahéj szerepét a cukor energiává történő átalakításában.

A fahéj vércukorszintre kifejtett hatását Richard Anderson és munkatársai fedezték fel. A fahéjnak több hatóanyaga van, de a vércukorszintet vizsgáló kutatások ezek közül csak egyet emeltek ki, egy vízoldható polifenol molekulát, amit MHCP-nek (methylhydroxy chalcone polymer) neveznek. Ez a MHCP képes az inzulin hatását utánozni, aktiválni annak sejtfelszínen található receptorát, és szinergista módon együttműködni a hasnyálmirigy vércukorcsökkentő tulajdonságú hormonjával.
A fahéj nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat (főként fenolt), ezáltal hatékonyan csökkenti a magas vércukorszint által okozott szövetkárosodásokat és gyulladásokat, illetve képes megelőzni a szívbetegségeket és az idő előtti öregedést. Baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonságokkal is rendelkezik, ezért gyulladásos folyamatokban is előnyösen használható.

A Ceyloni fahéj (Cinnamomum verum)

A legjobb minőségű és a legfinomabb a Ceyloni fahéj (Cinnamomum zeylanicum)
Ennek a fahéjnak a másik neve Valódi fahéj. Nem véletlenül. A többi fahéjfajta ízre, és beltartalomra csak messziről hasonlít a Valódi fahéjra. A Ceyloni fahéj lágy, édes illatú, édes ízű, szivarszerűen lemezes szerkezetű, kézzel könnyen szétdarabolható, morzsolható. Színe világos, lágy vörösesbarnától a sárgásbarnáig változik. A színe alapján nem lehet tehát meghatározni, (és ez a Cassiára is igaz) mert nemcsak a beltartalmi értéke, de a színe is változó, elsősorban a talajviszonyoktól függően. A Ceyloni fahéj Sri Lankáról (Ceylon), és Myanmar-ból (Burma) származhat.

A Cinnamomum Cassia, más néven kínai fahéj

A kínai termesztésű Cassia-nak a legmagasabb az illóolaj tartalma, ezért az illata is intenzívebb, mint a többié. (Ezért is hívják még a Cassiát Cinnamonum Aromaticum-nak is. Ha tehát nem étkezési célra használjuk, hanem csak illatosításra, akkor célszerűbb ezt vásárolni. A kínai Cassia onnan ismerhető fel, hogy nem hántják olyan nagy körültekintéssel, ezért cakkos a széle. Olyan is előfordul, hogy nem kis tekercsekben van, hanem összevissza szaggatott darabokban, a külseje pedig egyenetlen, néha szürkés árnyalatú. Kínából származó Cassiával darabosan ritkán lehet találkozni hazánkban. A Magyarországon kapható őrölt Cassia fahéj is indonéz eredetű.

A világon elsőként büszkén mutatjuk be a fahéj e két fajából szuperkritikus extrakcióval nyert kivonatunkat, amely biztosítja ezen értékes fűszer biológiailag aktív komponenseinek széles spektrumát. A Diabalance Dose R dózisbiztos (Dose Reliable) módon tartalmazza a fahéj fenoljainak és aldehidjeinek teljes skáláját.

TELJES SPEKTRUMÚ, OLDÓSZERMENTES, SZUPER POTENS

A szuperkritikus szuper tisztát, szuperhatásosat, széles spektrumút és oldószerek nélkülit jelent. A természet legjobb gyógynövényeiből kivonjuk és erősen koncentráljuk (akár 250-szeres mértékben) az értékes összetevőket. Nem választjuk szét az egyedi összetevőket és nem adunk hozzá mesterséges adalékanyagokat. A természet bölcsességét adjuk át annak komplexitásával az Ön számára a gyógynövény természetes, organikus árnyalataival. A szuperkritikus kivonási folyamat valójában a legfinomabb módszer a növény érzékeny vegyületeinek kinyerésére oly módon, hogy közben megmarad annak hatásossága és stabilitása. Más cégekkel ellentétben nem használunk veszélyes kémiai oldószereket a kivonatolási eljárás során, így azokat nem is kell a folyamat végén semlegesíteni. Oldószerként a növényeket éltető gázt, a szén-dioxidot használjuk, amely a kivonási eljárás végén a levegőbe távozik. Amikor Ön beveszi az Organic Mission szuperkritikus kivonatait, sem Önnek, sem pedig a környezetnek nem kell küzdenie az oldószerekkel.

ORGANIKUS alapanyagok
ENERGIADÚS, VEGYSZERMENTES, GENETIKAILAG NEM MANIPULÁLT

A felhasznált alapanyagok minősége alapvetően meghatározza egy termék minőségét. Ez fokozottan igaz a táplálékkiegészítőkre, mivel ebben az esetben a termék biológiai hatékonysága az összehasonlítás mércéje. Csak a legjobb minőségű alapanyagokból lehet a leghatékonyabb termékeket előállítani. Csak az organikus termesztéssel előállított „bio“ alapanyagokról mondható el, hogy nem terhelik a szervezetet a nagyüzemi mezőgazdaság által használt vegyszerekkel, nem tartalmaznak genetikai kísérletezéssel manipulált fajokból származó alapanyagokat. Az organikus termesztésből származó alapanyagok hatóanyagtartalma és biológiai értéke kimagasló.

Cinnamon Force 60 db
Fahéj kapszula
Ajánlott napi adagja felnőtteknek: 2x1 kapszula étkezéskor
Hatóanyag a napi adagban:
Név: Mennyiség: RDA %:
Fahéj (Cinnamomum aromaticum és Cinnamomum verum) – kéreg 94 mg -
Hydroethanolos kivonat
Fahéj (Cinnamomum aromaticum és Cinnamomum verum) – kéreg 46 mg -
(Szuperkritikus kivonat (min. 16 mg cinnameldehid)
Egyéb összetevők: extra-szűz oliva olaj és méhviasz
Kapszula anyaga: zselatin (Halal), növényi glicerin, víz és szentjánoskenyér
Gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges ízesítő és színező anyagokat.
Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Gyártók/Márkák
Online fizetés
  
Facebook rajongók