Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével beleegyezel, hogy számítógépeden / mobil eszközödön cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a saját böngésződben tudod módosítani. Elfogadom
Termékek Menü

MosóMami Bio Jojoba olaj, hidegen sajtolt 110 ml

MosóMami Bio Jojoba olaj, hidegen sajtolt 110 ml Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.390 Ft (1.882 Ft + ÁFA)
Gyártó/Forgalmazó:
Cikkszám: MM0140
Elérhetőség: Rendelhető (2 munkanap)
Egységár: 21.727 Ft/l
Szerezhető HappyPontok: 12
Várható szállítás: 2018. május 02.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Ebből a sűrű, viaszos, dermedésre hajlamos zsírféléből kevés szükséges minden bőrápolóba és mégis intenzíven segíti elő a bőr regenerálódását.
Ajakápolók, babakrémek kedvelt összetevője.

Az MM Gold Natur jojobaolaj első sajtolású, hidegen préselt és BIO.

A jojobaolajat a jojobacserje diószerű terméséből nyerik ki. Az 1-2 méter magas örökzöld cserje.

Az amerikai indiánok már több száz évvel ezelőtt is ismerték és használták gyógyszerként, sebek fertőtlenítésére, bőr- és hajápolásra,  valamint napfény elleni védelmére. Kiváló tulajdonságait a kozmetikai ipar csak nemrégiben fedezte fel.

A natív formájában aranysárga jojobaolaj olvadáspontja 7 Celsius fok, ellenáll az oxidációs folyamatoknak, ezért nagyon nehezen avasodik, vagyis hosszan eltartható.
Natúr kozmetikumok készítése esetén növeli a vele kevert olajak tartósságát. Nem fényérzékeny, nyári, nappali készítményekben is biztonsággal alkalmazható. Illóolajok hordozójaként is ideális.

A jojoba olaj felépítése nagyban hasonlít az emberi bőr által termelt faggyúhoz, és képes szabályozni annak képződését, hogy a bőr nedvessége tökéletesen egyensúlyban maradjon. Ebből kifolyólag a jojobaolaj erősíti a bőr védelmi vonalát, megköti a nedvességet a bőr szarurétegében, növeli annak rugalmasságát. Nemhiába alkalmazzák számos kozmetikum esetében: pl. a szemkörnyékápoló és hajápoló krémek egyik elengedhetetlen alapanyaga.

A faggyú nem csak a bőr védelmi vonalát erősíti, hanem a haj egészségének megőrzésében is szerepet játszik. A jojobaolaj rendszeres használata segít megakadályozni a hajvégek töredezését, erős és fényes hajat eredményez. Könnyít a viszkető fejbőrőn, csökkenti a hajhullást. Az emberi faggyúval ellentétben könnyen felszívódik és szinte soha nem okoz allergiás reakciót.

A jojobaolaj további jó tulajdonsága, hogy hatásos többek között az akné kialakulásáért felelős baktériumok ellen. Adalékanyagként gyakran megtalálható a pattanások elleni krémek esetében.

A jojoba olaj hidraltálja a bőrt. Mivel viasz és nem olaj, a bőrőn nem hagy zsíros maradványokat. Mégis biztosítja azokat a zsíros összetevőket, melyek a bőr vízveszteségének megakadályozásához szükségesek.

Kitűnő kúra a száraz, öreged és zsíros bőrre is.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Gyártók/Márkák
Online fizetés
  
Facebook rajongók