Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével beleegyezel, hogy számítógépeden / mobil eszközödön cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a saját böngésződben tudod módosítani. Elfogadom
Termékek Menü
0

MosóMami Bio Avokádó olaj, hidegen sajtolt 110ml

MosóMami Bio Avokádó olaj, hidegen sajtolt 110ml Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Gyártó/Forgalmazó:
Cikkszám: MM0121
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 14.455 Ft/l
Szerezhető HappyPontok: 8
Várható szállítás: 2017. december 19.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db
Leírás és Paraméterek
Finomítatlan, minőségi avokádóolaj.

Az avokádó eredetileg Közép-Amerikából származik, ma már más trópusi és szubtrópusi területeken is él. Fő termőhelyei az USA, Mexikó, a karib-tengeri szigetek, Brazília, Indonézia, Új-Zéland, Izrael és Dél-Afrika.

Az olajat a tenyérnyi, körte alakú, érett gyümölcsének húsából préselik, melyet azután centrifugálnak, majd további felhasználástól függően vagy csak leszűrik, vagy további finomítási eljárásoknak vetik alá.

Az avokádó olaj 85%-ban telítetlen zsírsavakból áll, és gazdag A-, E- és D-vitaminokban is. Antioxidáns vitaminjainak köszönhetően kevésbé avasodik.
A benne található fitoszterinek felépítésükben hasonlóak a bőrben található koleszterinhez. Ennek köszönhetően az avokádó olaj kiválóan ápolja a száraz, kirepedezett, ekcémás bőrt!
Ezen kívül elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását, gyakran alkalmazzák érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén, és hegek kezelésére.

Masszázsolaj és natúr kozmetikumok készítéséhez is ajánlott.

Érdekes és hasznos tulajdonsága az avokádó olajnak, hogy emulgeáló képességgel rendelkezik, azaz önmagában is képes bizonyos mennyiségű olaj és víz emulgeálására. Ez elsősorban az ún. hűtőkenőcsök (cold cream) készítésénél hasznos, ahol az avokádó olaj kiválóan segítheti a stabil emulzió létrejöttét. Emulzió készítésekor együtt melegíthető az olajokkal. Nem különösen fényérzékeny, de nyári nappali készítményekben stabil (nem fényérzékeny) olajokkal keverve ajánlatos alkalmazni.

Önmagában vagy ún. bázisolajok (pl. mandula, földimogyoró, szőlőmag) hatásainak kiegészítésére zsíros olaj keverék készítésénél alkalmazható.
Hagyományos bőr- és testápoló készítményekhez jellemzően 3-10%-os mennyiségben adagolják.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Gyártók/Márkák
Online fizetés
  
Facebook rajongók