Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével beleegyezel, hogy számítógépeden / mobil eszközödön cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a saját böngésződben tudod módosítani. Elfogadom
Termékek Menü
0

Bioconnect Kids étrend-kiegészítő, bio növényi koncentrátum gyermekeknek 210g

Bioconnect Kids étrend-kiegészítő, bio növényi koncentrátum gyermekeknek 210g Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.550 Ft (4.370 Ft + ÁFA)
Gyártó/Forgalmazó:
Cikkszám: OF0001
Elérhetőség: Rendelhető (2 munkanap)
Egységár: 26.429 Ft/kg
Szerezhető HappyPontok: 28
Várható szállítás: 2017. november 27.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Hazai gyártó által, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó , kb.2 kg bio zöldség-gyümölcsből készített, magas antioxidáns hatású, magas flavonoid és polifenol tartalmú szuperkoncentrátum (BRIX: 82%) – németországi gyártású béta glükánnal – gyermekeink immunrendszerének védelméért.

Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezőanyagot nem.

Alacsony hőfokon, speciális eljárással készült, hogy a hatóanyagokat semmilyen károsodás ne érje.

Támogatja a kiegyensúlyozott és tápanyagokban gazdag étkezést.

Napi 1-2 kávéskanál elfogyasztása javasolt, mely 15-20 mokkáskanál gyümölcs és zöldség elfogyasztásával egyenértékű.

210 g-os kiszerelés – /kb/ 1 havi adag

Összetevők: Yestimun béta-glükán (100mg/nap, a teljes üveg 1,4%-a) bio gyümölcs (meggy: 50%, vörös szőlő (10%) és bio zöldségkoncentrátum (cékla: 28,6%, csicsóka:10%).

OÉTI notifikációs szám: 15061/2014

Yestimun béta-glükán: „Napi bevitele elősegíti az immunrendszer működését, természetesen hozzájárul a megfelelő immunválaszokhoz és hozzájárul a felsőlégúti rendszer egészségének megőrzéséhez”. Természetes módon aktiválja és folyamatosan aktívan tartja gyermeke szervezetének elsődleges védelmi vonalát, amelyre a modern kor étkezési szokásai mellett nincs hasonlóan reálisan elérhető alternatíva.

Bio meggy: kiemelkedő antibakteriális hatás, antioxidáns hatás, immunműködés támogatása

Bio vörös szőlő: magnézium, folsav, B-vitamin és vasforrás, regeneráló hatású antioxidáns

Bio cékla: megfelelő szellemi fejlődés és működés, immunműködés támogatása, a tumorok ellensége, májvédelem, méregtelenítés, antioxidáns hatás

Bio csicsóka: immunműködés támogatása, diabétesz elkerülése, vércukorszint csökkentése, bélflóra visszaállítása, megfelelő bélműködés, gyermekkori élelmiszer-allergia elkerülése, megszüntetése

Adagolás:  Gyermekeknek 1 kávéskanál koncentrátum (ennek béta-glükán tartalma: 100 mg) elfogyasztása javasolt napi 1-2 alkalommal, mely 15-20 mokkáskanál gyümölcs és zöldség elfogyasztásával egyenértékű.
Betegség esetén 2-3 kávéskanál javasolt.

Figyelmeztetés

Mivel tartósítószert nem tartalmaz, ezért felbontás után hűtőben tartandó, és csak tiszta kanállal használható. 30 napon belül fogyasztandó.

Az első felbontás után alaposan összekeverendő!

Figyelem!

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot, nem rendelkezik betegség megelőző, vagy gyógyító hatással! 

Szedése 3 éves kortól javasolt!

 

Kinek ajánljuk Gyerekeknek
Kiszerelés Koncentrátum
Gluténmentes Igen, de nem igazoltan
Hozzáadott cukortartalom Nem tartalmaz
Laktózmentes Igen
Magyar Termék Happy Plusz
Érdekesség

Mi az a béta-gkükán?

Yestimun egy természetes béta-glükán, melyet egy nagy tisztasági fokú, szabadalmaztatott élesztő sejtfalából nyernek ki. Ez a kivételes összetevő aktiválja gyermeke elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

Miért van szüksége gyermekének béta-glükánra?

A gyermekek immunrendszerét – közösségbe kerüléskor különösen – folyamatosan kórokozók, baktériumok, vírusok, paraziták támadják. Amikor pl. gyermekünk érintkezik egy beteg társával vagy megvágja a kezét, akkor az számít, hogy abban az adott pillanatban a gyermek saját védekező rendszere hatékony-e annyira, hogy azonnal támadásba lendüljön a szervezetbe kerülő kórokozókkal szemben. Az számít, hogy készenlétben áll-e az immunrendszerük és megfelelő immunválaszt ad-e vagy sem.

A szerzett immunrendszer a születés után csak fokozatosan, hosszú évek alatt alakul ki.  A védőoltásokon és különböző fertőzéseken keresztül csak lassan tanulja meg a szervezet felismerni az egyes kórokozókat, hogy aztán ugyanazokra legközelebb megfelelően reagálni tudjon.

A korábbi évszázadokban környezetünk bővelkedett baktériumok és vírusok által okozott veszélyekben, az immunrendszerünk folyamatosan igénybe volt véve. Mielőtt gombaölő szerekkel permeteztünk le rutinszerűen minden élelmiszertermést csaknem minden, amit megettünk élesztőgombákkal, gombákkal és penészgombákkal volt szennyezett, és az immunrendszer különösen egyes gombák, penészgombák és az élesztőgombák sejtfalaiban levő 1-3, 1-6 β-glükánoknak nevezett molekulákat tanulta meg felismerni, ezek jelenlétére aktiválódik, illetve erős ellencsapással válaszol. A túlságosan steril, higiénikus környezet velejárója, hogy kiírtottuk a béta-glükánokat is a környezetünkből, A β-glükán hiány immunrendszerünket gyengébbé és kiegyensúlyozatlanabbá tette, ezt a hiányt pótolni kell. Ennek leghatékonyabb formája a Yestimun 1-3, 1-6 béta-glükán.
Enélkül a veleszületett, ősi immunrendszer sokkal kevésbé aktív, ami miatt nem képes semlegesíteni az új és váratlan fenyegetéseket.

Nem lehet túladagolni a Yestimun béta-glükánt? Nem stimulálja túl az immunrendszert, nem kényelmesíti el azt?

Egy természetes alapanyagról van szó, amely a túlzottan steril táplálkozás miatt elkényelmesedő veleszületett immunfunkciókat tartja a nap 24 órájában készenlétben, és mindezt maximális gyártásbiztonságú és tisztaságú formában biztosíthatjuk szervezetünknek. A β-glükánok nem toxikusak.

Nem túladagolható, nem stimulálja túl az immunrendszert, nem kényelmesíti el a szervezetet, teljesen természetes, nincs mellékhatása, minden élelmiszerbiztonsági követelménynek megfelel, az EU tagállamaiban (is) élelmiszer összetevőként forgalomba hozható (258/97/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet).

Az élelmiszerbiztonsági hatásvizsgálatokat az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság végezte, szakvéleményében az élesztő béta-glükán biztonságosságát 1,5 éves kortól vizsgálta, és teljesen biztonságosnak találta. Az OÉTI előírásnak megfelelően 3 éves kortól javasoljuk.

Miért fontos a gyermekek szervezetének a bio meggy?

Antibakteriális hatás, antioxidáns hatás, megfelelő immunműködés

A meggyben található flavonoidok közül számos vegyület rendelkezik gyulladás gátló hatással. A magyar meggyfajták olyan erős antibakteriális hatásúak, hogy egy jelenleg is folyó hazai kutatás annak bizonyítására irányul, hogy kisgyermekeknél a meggy rágcsálása esetleg helyettesíteni képes a fogmosást. De számos egyéb kutatás térképezi fel a magyar meggy újabb jótékony hatásait.

A bogyós gyümölcsökhöz hasonlóan kimagasló mennyiségben tartalmaz flavonoidokat, tehát antioxidáns vegyületet tartalmaz, melyek képesek megkötni a szervezetet károsító szabadgyököket.

Az Egyesült Államokban az új „szupertápláléknak” tartják, kimagasló antioxidáns hatása és egyéb jótékony hatásai miatt is (pl. alvászavar, 2-es típusú diabétesz elleni közdelem, stb.).

A népgyógyászatban is széles körűen alkalmazzák. Említésre méltó vértisztító hatása, segít javítani a vérkeringést, használják az alacsony és magas vérnyomás kezelésére, a veseműködés serkentésére és a szervezetben felhalmozódó vizenyő lecsapolására. Javasolják az emésztés elősegítésére, és légzési problémákban légzéskönnyítésre. A benne található B-vitaminok továbbá serkentik a keményítő és a fehérje feldolgozását, felszívódását.

Ennek a csodás csonthéjas gyümölcsnek rendkívül magas az A-vitamin tartalma (mintegy 9-10szerese a cseresznyének), sok B-vitamin, kálium, kálcium, magnézium és vas is található benne.

Miért fontos a gyermekek szervezetének a bio vörös szőlő?

Magnézium, folsav, B-vitamin és vasforrás, regeneráló hatású antioxidáns

Bioconnect Kids 10%-t alacsony hőmérsékleten, vákuum bepárlással sűrített vörös szőlő koncentrátum adja.

A vörös szőlő húsa kiváló magnézium és B-vitamin forrás, mely segít a stressz leküzdésében és a nyugalom megőrzésében. Folsav és linolsavtartalma szintén kiemelkedő, akárcsak a benne található vas mennyisége, ezért természetes gyógyírt jelent vérszegénység esetén. Immunrendszeri gyengeség során segít regenerálni a szervezetet a szelén, A-, C-, és E-vitamin együttes hatásával.

A festékanyagokkal telített vörös szőlő rendkívül egészséges magas csersav- és antioxidáns tartalma miatt. Az agyműködést serkentő szőlőcukor nagy mennyiségben található meg.

A vörös szőlőben lévő gyulladáscsökkentő antioxidáns számos szervezetre gyakorolt gyógyhatással rendelkezik. Kutatások kimutatták, hogy fontos szerepet játszik a rosszindulatú daganatképződés megállításnál. Emellett javítja az érrendszer állapotát a káros lerakódások eltávolításával. Keringési zavaroknál, illetve a magas vérnyomáskezelésénél szintén jelentős szerepet kap.

Béltisztító hatóanyagai szintén segítenek a test beenergizálásánál, a fáradtság és levertség elűzésében.

Miért fontos a gyermekek szervezetének a bio cékla?

Megfelelő szellemi fejlődés és működés, immunműködés támogatása, a tumorok ellensége, májvédelem, méregtelenítés, antioxidáns hatás

A Bioconnect Kids 30%-át kitevő cékla (1 üveg kb. 600g céklából készül) szerteágazó gyógyhatását a benne található számos vitaminnak (C, B1, B2, B6) és ásványi anyagnak (vas, cink, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, lítium) is köszönheti. Magas antioxidáns hatású.

A Magyar Gyermekorvosok Társaságának 2010. évi felmérése szerint az 1-3 éves gyermekek táplálkozásának egyik legnagyobb hiányossága az, hogy a szellemi fejlődéshez elengedhetetlen vas hiányzik az étrendjükből. A kicsik több mint 80 százaléka nem kapja meg a napi szükséges 8 mg mennyiséget … „Ez azért súlyos probléma, mert a vas hiánya befolyásolja a szellemi fejlődést, viselkedési zavarokat okozhat és állhat későbbi rossz iskolai teljesítmény hátterében is. Bár a vasszint utólagos kezeléssel helyreállítható, de a vashiány következményei visszafordíthatatlanok lehetnek. Egyetlen megoldás a csecsemő- illetve a kisdedkori vashiány megelőzése, mégpedig vasban dús étkezéssel.”

Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a szervezet a növények közül a céklából tudja legjobban hasznosítani a vasat. Szinte minden gyerek vashiányos, a vaskészítmények nem nagyon szívódnak fel, de más természetes vasforrásokból is nagyon rossz a vas felszívódás hatékonysága (egyéb növényi vasforrások: 5%, állati eredetű vasforrások: 15%). Márpedig a vas szerepet játszik a megfelelő szellemi fejlődésben, az immunrendszer megfelelő működésében, szükséges az oxigén szervezeten belüli szállításához és részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban. A cékla klinikai vizsgálatok alapján is az egyik legjobb vérképző.

Növeli az oxigén-felhasználás hatékonyságát, számtalan kutatás igazolja, hogy javítja a fizikai és szellemi teljesítőképességet.

A gyökér jelentős mennyiségű pektinanyagot tartalmaz, ezek védik a szervezetet a nehézfémek hatásától, gátolják a veszélyes mikroorganizmusok kifejlődését a bélrendszerben, és elősegítik a koleszterin kiürülését.

A cékla három, az emésztőrendszer számára fontos hatóanyagot tartalmaz: A betain a máj méregtelenítő enzimeit támogatja, májvédő, májtisztító hatású – serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozza a méreg- és a salakanyagok eltávolítását. A kolin elősegíti a májból a felesleges zsírok kiürülését. Szabályozza az emésztést, a nyirokmirigyek, a vese, a gyomor és a belek működését. A betanin (a cékla színanyaga) gátolja a kórokozó baktériumok elszaporodását, valamint immunerősítő, roboráló és élénkítő hatású.

Kiderült, hogy a cékla valóban segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését. A cékla serkenti a sejtnövekedést, a sejtmag-regenerációt, sejtlégzést.

A céklát a népgyógyászat többek között különféle daganatos betegségek gyógyítására is alkalmazza. 1961-ben nagy nemzetközi érdeklődést váltott ki dr. Ferenczi Sándor felfedezése, aki állatkísérletekben megfigyelte, hogy a cékla vörös festékanyaga – a betanin – tumorellenes hatással is rendelkezik. A humánkísérletekben, a kemoterápán átesett páciensek vérképe (amely a kezelések hatására romlik) jelentős javulást mutatott néhány hetes cékla kúra után.

Miért fontos a gyermekek szervezetének a bio csicsóka?

Immunműködés támogatása, diabétesz elkerülése, vércukorszint csökkentése, bélflóra visszaállítása, megfelelő bélműködés, gyermekkori élelmiszer-allergia elkerülése, megszüntetése

A csicsóka az immunműködést támogatja, káliumban, kálciumban, magnéziumban, foszforban valamint nyomelemekben (vas, mangán, cink, króm, szilícium) gazdag, a vitaminok közül az A, B1, B2, B3 vitaminokat, valamint esszenciális aminosavakat tartalmaz.

A csicsóka fő hatóanyaga az inulin növényi rostanyag, amely képessé teszi a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el. Az inulin vízben oldódó nagyméretű rost, amely a bélben sértetlen marad, s így magához vonzza a jó baktériumokat a táplálkozásra. A káros bélflóra tagjai számára viszont az inulin a szaporodást és táplálkozást illetően közömbös. Az inulin elősegíti a kálcium és magnézium felszívódását.

A gyermekkori élelmiszer-allergiák esetében megállapították, hogy szinte kivétel nélkül a Lactobacillus, az Acidophilus és a Bifidobacteria törzsek lecsökkent számával egyidejű Enterobacteriaceae család túlfejlődése a kiváltó ok. Bélflórát helyreállító beavatkozásként inulinnal az élelmiszer-allergia megszüntethető.

Az inulin legértékesebb tulajdonsága, hogy tartós fogyasztás esetén sem emeli a vércukor szintet. Az inulin az emberi szervezetben nem metabolizálódik, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják a csicsókát. Egyes adatok szerint az inulin képes fokozni az inzulin termelését, így napi rendszeres fogyasztása további előnyökkel szolgálhat a cukorbetegek számára. Segíti a hasnyálmirigyek megfelelő működését.

A frukto-oligoszacharidokat (mint amilyen az inulin) a prebiotikum kategóriájába sorolják. A prebiotikumok jótékony hatásukat az emésztőrendszerre a hasznos bélflóra fejlődésének és/vagy tevékenységének fokozásával fejtik ki. Különösen fontos a szerepük hosszas antibiotikum adagolás után a bélflóra egyensúlyának visszaállításához.

Az élelmiszerbiztonsági hatásvizsgálatokat az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság végezte, szakvéleményében az élesztő béta glükán biztonságosságát 1,5 éves kortól vizsgálta, és teljesen biztonságosnak találta. Az OÉTI előírásnak megfelelően egyelőre 3 éves kortól javasolhatjuk.

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 29.

Finom az íze, szereti a gyerkőcöm.
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 04.

Nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel, gyerekeim szinte egyáltalán nem betegek, mióta ezt és a D3K2 vitamint fogyasztják. Kicsit nehéz a kanálról lenyalni, mézszerű az állaga, de szeretik a gyerekeim.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: béta, gyerek, manó, yestimun
Gyártók/Márkák
Online fizetés
  
Facebook rajongók