Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével beleegyezel, hogy számítógépeden / mobil eszközödön cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a saját böngésződben tudod módosítani. Elfogadom
Termékek Menü

Bauck Hof Bio Gyümölcsös sütemény keverék, gluténmentes 400g

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.360 Ft (1.153 Ft + ÁFA)
Gyártó/Forgalmazó:
Cikkszám: 374038
Elérhetőség: Rendelhető (2 munkanap)
Egységár: 3.400 Ft/kg
Szerezhető HappyPontok: 7
Várható szállítás: 2018. december 20.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ellenőrzött Gluténmentes

elkészítés 5-10 perc, sütési idő kb. 25-35 perc

Elkészítési javaslat egy tepsihez vagy két sütőformához (kb.26cm átmérő) tojással:
Szükséges két sütőformához: 1 zacskó alapkeverék (200g), 2 tojás, 90g lágy vaj, gyümölcs
Szükséges egy tepsihez: 2 zacskó alapkeverék (400g), 4 tojás, 175g lágy vaj, gyümölcs

Alapkeveréket, tojást és vajat egy tálba egyenletes, csomómentes tésztává keverjük.
Kizsírozott tepsibe vagy sütőformába öntjük és egyenletesre elsimítjuk.
A gyümölcsöket rászórjuk (mennyiség a táblázatban).
Előmelegített sütőben felső-alsó hő beállításban, 175 ˚C fokon kb. 25-30 percig sütjük.

Fagyaszott gyümölcs esetén a sütési idő kb. 5-10 perccel nő.

Elkészítési javaslat sütőformához (kb.26cm átmérő) tojás nélkül:
Szükséges egy sütőformához: 2 zacskó alapkeverék (400g), 150g lágy margarin, 150ml víz, szója- vagy rizstej, gyümölcs. Hivatkozás: a tojásmentes sütemények sűrűbb állagúak, ezért két zacskó alapkeveréket szükséges egy sütőformához felhasználni.

Két zacskó alapkeveréket (400g), 150g lágy margarint, 150ml vizet, szója- vagy rizstejet, egy tálba egyenletes, csomómentes tésztává keverjük.
Kizsírozott sütőformába öntjük és egyenletesre elsimítjuk.
A gyümölcsöket rászórjuk (mennyiség a táblázatban).
Előmelegített sütőben, felső-alsó hő beállításban, 175 ˚C fokon, kb. 30-35 percig, sütjük.

Fagyaszott gyümölcs esetén a sütési idő kb. 5-10 perccel nő.

Elkészítés torta-alapként (tojással): 
Két zacskó alapkeveréket (400g), 4 tojást és 175g lágy vajat egy tálba egyenletes, csomómentes tésztává keverjük. Egy kizsírozott sütőformába öntjük és egyenletesre elsimítjuk. Előmelegített sütőben, felső-alsó hő beállításban, 175 ˚C fokban, kb. 25-30 percig, sütjük. A teljes kihűlés után éles késsel vízszintesen kettő vagy három lapokra vágni. Recept szerint tölteni.

Elkészítés alap-süti, citromos-süti vagy márvány-süti (tojással):
Két zacskó alapkeveréket (400g), 4 tojást és 175g lágy vajat egy tálba egyenletes, csomómentes tésztává keverjük. Egy kizsírozott dobozos formában öntjük és egyenletesre elsimítjuk. Előmelegített sütőben, felső-alsó hő beállításban, 175 ˚C fokban, kb. 60 percig a középső szinten sütjük.

Citromos sütihez: egy citromnak a héját és a levét az alaptésztával összekeverjük.

Márvány-süti: öntsünk 1/3 tésztát a sütőformába. 1 Ek. kakaót 3 Ek. vízben oldjunk fel, és keverjük össze a második 1/3 –dal. Öntsük a formába a kakaós tészta-harmadot. Fedjük be a tetejét a maradék 1/3 tésztával.

Összetevők: nyers nádcukor*, rizsliszt*, kukoricakeményítő

*, tápióka keményítő*, sütőpor (kelesztő: nátriumhidrogén karbonát, sav: monokálium tartrát*, kukoricakeményítő*), Bourbon-vanília*, tengeri só
*ellenőrzött biogazdálkodásból

Gluténmentes Igazoltan 100%-ban, igen
Hozzáadott cukortartalom Nádcukor

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 19.

Gyors, egyszerű, nagyon finom!
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Gyártók/Márkák
Online fizetés
  
Facebook rajongók