Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével beleegyezel, hogy számítógépeden / mobil eszközödön cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a saját böngésződben tudod módosítani. Elfogadom
Termékek Menü
0

Bauck Hof Bio Brownies sütemény keverék, gluténmentes 400g

Bauck Hof Bio Brownies sütemény keverék, gluténmentes 400g Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.230 Ft (1.042 Ft + ÁFA)
Gyártó/Forgalmazó:
Cikkszám: 36293898
Elérhetőség: Rendelhető (2 munkanap)
Egységár: 3.075 Ft/kg
Szerezhető HappyPontok: 7
Várható szállítás: 2017. november 28.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Sötét süteménykeverék csokidarabokkal – ellenőrzött gluténmentes
Tej és tojás nélkül is készíthető elkészítés 5 perc, sütési idő kb. 25 perc

Elkészítés egy tepsiben (kb.20x20cm) vagy egy sütőformában (26cm átmérő)

Elkészítési javaslat tojással:

Szükséges: 200g lágy vaj, 2 tojás, 100ml tej

Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük.
A Brownie keveréket 200g lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan hozzáadunk 100ml tejet.
A masszát sütőformába tesszük és elsimítjuk.
A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük.
Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.

Elkészítési javaslat tojás nélkül:

Szükséges: 150g lágy margarin, 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag liszt vagy szójaliszt, 100ml víz, szója- vagy rizstej

Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük.
150g margarint felolvasztunk egy lábasban és 100ml hideg vizet, rizstejet vagy szójatejet adunk hozzá.
A Brownie keveréket egy tálba öntjük és 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag lisztet vagy szójalisztet keverünk hozzá.
A margarin-víz keveréket hozzáadjuk, és egyenletes tésztává összekeverjük.
A tésztát sütőformába tesszük és elsimítjuk.
A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük.
Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.

Elkészítés „Csokis muffin”-ként: 

A Brownie keveréket 4 tojással, 200g lágy vajjal, 2 teáskanál sütőporral és 50g keményítővel összekeverjük. A masszát kb.15 muffin-formába szétosztjuk és 175˚C–on 25 percig sütjük.

Elkészítés „Csokis sütemény”-ként: 

Mint a csokis muffin. A masszát egy 26cm-es tepsibe vagy kuglóf-formába tesszük és 175˚C–on 60 percig sütjük.

dupla csoki: 100g csokis cseppet vagy reszelt csokit hozzáadunk
extra rágós: 2 ek cukorrépaszirupot belekeverünk
a klasszikus: 120g darabolt diót hozzáadunk
extra gyümölcsös: egy vágott banánt belekeverünk

Összetevők: nyers nádcukor*, kukoricakeményítő*, teljes kiőrlésű rizsliszt*, csokoládécsepp étcsokoládé*15% (nyers nádcukor*, kakaómassza* és –vaj*, emulgálószer: napraforgóvirág lecitin), kakaópor* 8%, sűrítőanyag: szentjánoskenyérmag liszt*, tengeri só, Bourbon vanília*
*ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

A termék nyomokban tartalmazhat tejet és szóját.

Kiszerelés Por
Gluténmentes Igazoltan 100%-ban, igen
Hozzáadott cukortartalom Nádcukor
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 26.

Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: csoki, süti
Gyártók/Márkák
Online fizetés
  
Facebook rajongók